Vi bygger Lindhjem Gaard

Nå er vi i gang! Sammen med våre gode samarbeidspartnere, BMC og Harmonie Norge lager vi vår egen miniserie – som skal vise dere prosessen fra start til slutt, valg og viktige ting å tenke på. Vi belyser, diskuterer og finner frem til de beste løsningene med kameraet på slep.

Alle episodene som er lagt ut finner du her

Valg av murpuss, farge på murpuss, størrelse på sandkorn. Vi er detaljorientert, eller det vil si, Kristin er detaljorientert. Og Borgar litt over snittet opptatt av riktig og god kvalitet. Slik blir det diskusjoner og morsomme valg som må tas. Følg med!

Presentasjonen av prosjektet

Historien bak prosjektet og stedet som drømmehuset skal bygges på. Du får se den ringe begynnelsen av ringmuren, og de første tegningene av huset..

Valg av vinduer med Harmonie

Borgar mener Kristin sine tynne sprosser ikke går opp med TEK17 sine krav, mens Kristin mener det må være mulig å finne en løsning som tilfredstiller både det byggtekniske og det perfekte utseende. Klarer Harmonie å levere?

Valg av murpuss og farge

Kristin har klare formeninger om detaljene og de går ned til størrelsen på sandkornet. BMC er overrassket over at Borgar som til daglig driver med trehusproduksjon, nå har valgt et murhus. Borgar forklarer hvorfor de har valgt nettopp det.

Skulle bare ha et oliventre...

Kristin skulle bare ha et oliventre. Du kan tenke deg reaksjonen til Borgar når en hel lastebil triller inn på tunet…

2. etage er opp og vi gir en omvisning!

Veggene i andre etage er reist, og vi gir dere en omvisning og går over valg av mur med Knut Arne i BMC.

Valg av innerdører og ytterdører

Harmonie ga oss en utfordring – redesign av en innerdør og ytterdør som allerede finnes i katalogen. Og klarer vi å lande dører raskere enn vinduer?

Vi tar dere gjennom interiørvalg

Det er ikke bare vinduer, dører og mur som må velges i prosessen. Vi tar dere gjennom valgene vi har gjort så langt på kjøkken og bad. Og vi avslører en hyggelig nyhet!

Skrufast gips til hele huset!

Vi besøker BMC på deres showroom på House of Builders – og får den store positive overraskelsen at det når har kommet skrufast gips! Hvor digg er ikke det? Ingen gipsskruer i vårt hus!

En oppdatering på huset

Det er en stund siden dere har hørt fra oss, og det er fordi vi fikk en vannlekkasje i huset. Vi er ikke eksperter på murhus, men lærer fort. Se hvor flott det blir når murpussen kommer på plass!

Fra bloggen

Vi har allerede pusset opp det 400 år gamle huset på gården og innredet til kontorer for Studio Lindhjem. Her har vi alle kontorplass, showroom, kjøkken og møterom. Les alle artikler som omhandler Lindhjem Gaard her.

Slik blir baderommet vårt

Slik blir baderommet vårt

.||Inneholder reklame|| Fliser, armatur, innredning. Baderommet til master bedroom begynner å ta form. Vi flytter først inn i 1.etg., så baderommet er noe vi begynner på rett etter jul. Dette badet har vært en drøm jeg så vidt har turt å drømme, og nå er vi her! Foran...

les mer
Slik blir vårt nye Sigdal Kjøkken

Slik blir vårt nye Sigdal Kjøkken

//Annonse// NB! Kjøkkenet er ikke sponset.   Sigdal Kjøkken på Lindhjem  Det er mange valg som skal gjøres når man investerer i et nytt kjøkken. Løsningen og funksjon er ofte det jeg begynner med når jeg designer opp et kjøkken.  Jeg bestemte meg tidlig...

les mer
Vinduer med sjel til huset

Vinduer med sjel til huset

//Sponset innlegg (NB! vinduene er ikke sponset)Vinduer er med på å gi huset særpreg. Funkishus har gjerne store vide vinduer fra gulv til tak, mens tradisjonelle norske hus har mindre inndelinger. Fra gammelt av har det vært vanlig med sprosser. Dette kommer av at...

les mer