Om oss

Studio Lindhjem er et konsulentselskap innen bygg, bolig og interiør. Ofte vet man ikke helt hva man ønsker seg, men alle er vi opptatt av å ha et hjem vi kan trives i. Et personlig hjem som skiller seg ut. Vi hjelper deg med å finne din stil og det du liker, og hvordan du skal løse oppbevaring og plass til ting som ofte fører til rot. Med enkle grep kan vi hjelpe deg med å gjøre hverdagen lettere.

Priser og tjenester

Det sitter ofte litt langt inne å betale for en tjeneste man ikke kan ta og kjenne på, spesielt når man ikke kan se for seg resultatet i andre enden.
Her er fem grunner til hvorfor du bør investere i interiørhjelp:

Bomkjøp er dyrt. Med en helhetlig plan unngår du dyre feilkjøp.

Tid er penger. Du tenker kanskje ikke over det, men tiden du bruker på butikkbesøk, google, nett osv. tar mye tid, spesielt når du skal bygge. Det tar opp «tankeplass» og ofte kjører man seg fast. Da er det godt å kunne sparre med profesjonelle, som kan hjelpe til med en helhetlig plan.

Rabatt. Vi deler våre rabatter med kunden. Vi har også en viss oversikt over når det lønner seg å handle hva, samt alternativer til dyre ønsker.

Kunnskap. Det sies at man bør bygge tre hus før man blir fornøyd. Disse husene har vi bygget! Vi deler kunnskapen vi har opparbeidet oss på egne prosjekter, slik at du får det optimale.

Med profesjonell hjelp kan man sikre seg den beste løsningene i første runde, slik at man finner frem til de mest funksjonelle og kreative resultatene.

Hvem er vi?

Kristin Lindhjem
Interiørdesigner og kommunikasjonsrådgiver

kristin@studiolindhjem.no

Siden 2006 har hun jobbet med markedsføring og kommunikasjon og har sin utdannelse fra handelshøyskolen BI. Gjennom flere byggeprosjekter og kundeoppdrag har hun opparbeidet seg kunnskap på interiør og planløsning. Hun har en lidenskap for det estetiske og er oppdatert på trender og nyheter innen interiør og bolig. Kristin er opptatt av at interiørdesign skal være tilgjengelig for alle og lager interiørplan og løsning etter ønsket budsjett. Hennes kunder er alt fra profilerte interiørprofiler, privatpersoner til entreprenør og utbyggere. Høsten 2015 bygget ekteparet Lindhjem drømmehuset som i løpet av året 2017, ble kåret til Norges Vakreste Hjem av Bolig Pluss.

Borgar Lindhjem
Ingeniør, prosjektleder og eiendomsutvikler

borgar@studiolindhjem.no

Han er utdannet ingeniør, og har jobbet i byggebransjen siden 2005 med alt fra elementproduksjon, til byggesak og prosjektledelse. De siste 10 årene har han vært prosjektleder for store og små byggeprosjekter, alt fra renovering av bygårder til arkitekttegnede hus. Borgar er opptatt av effektivitet og god prosjektledelse. En gjennomtenkt plan og gode samarbeidspartnere er nøkkelen til suksess.

Tjenester

990,- per time for våre interiørdesignere på generelt arbeid, eller velg mellom disse pakkene:

Fargeworkshop 2000,-

En time fargeworkshop på Lindhjem. Sammen finner vi farger og materialer som du/ dere liker.

Videomøte 1500,-

Du sender inn bilder, inspirasjonsbilder og tekst om hva du ønsker hjelp til i et rom. Interiørdesigner forbereder enkelte forslag og ideer i forkant.
60 min. Videomøte med sparring,
tips og forslag.

Befaring med sparring 3000,-

Du og din interiørdesigner møtes på Lindhjem, over Facetime eller hjemme hos deg avhengig av ditt ønske og lokasjon. Du får noen forslag fra designeren, og dere kan sammen sparre på løsninger. Møtet varer i 1 time og du kan benytte tiden til å få svar på dine spørsmål.

Fargeplan 6000,-

En helhetlig fargeplan til et hus med tre soverom, to bad, vaskerom, kjøkken, gang og stue. Fargeplanen lages på plantegningen, slik at maleren enkelt kan bruke den. Et lite tips er å laminere fargeplanen og henge opp på byggeplass, slik at maleren alltid har den lett tilgjengelig og unngår feil. Har du ikke et helt hus? Send oss en epost og du får et tilbud.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt for en samtale eller møte.
Mail: kristin@studiolindhjem.no eller
Tlf. 930 85 885