Om oss

Studio Lindhjem

Du har kanskje en tomt, et renoveringsprosjekt, eller et ønske om å pusse opp? Her skal du finne inspirasjon og nyttige tips. Tips som kan spare deg for arbeid, smarte løsninger og inspirasjon til å våge litt mer!

Borgar Lindhjem

Borgar er utdannet ingeniør, og har jobbet i byggebransjen siden 2005 med alt fra elementproduksjon, til byggesak og prosjektledelse. De siste syv årene har han vært prosjektleder for store og små byggeprosjekter, alt fra renovering av bygårder, restauranter og verneverdige bygg til arkitekttegnede hus. Borgar driver sitt eget selskap Losholt AS hvor han leier seg ut som prosjektleder. Losholt AS kan også bygge ditt drømmehjem, de har egne ansatte tømrere som de jobber tett sammen med.

Borgar er opptatt av effektivitet og god prosjektledelse. En gjennomtenkt plan og gode samarbeidspartnere er nøkkelen til suksess.

Kristin Lindhjem

Kommunikasjonsrådgiver og interiørdesigner
Hun har siden 2006 jobbet med markedsføring og kommunikasjon og har sin utdannelse fra handelshøyskolen BI. Gjennom flere byggeprosjekter og kundeoppdrag har hun opparbeidet seg kunnskap på interiør og planløsning. Hun har en lidenskap for det estetiske og er oppdatert på trender og nyheter innen interiør og bolig.

 

Høsten 2015 bygget ekteparet Lindhjem drømmehuset, som i løpet av 2017, ble kåret til Norges Vakreste Hjem av Bolig Pluss. Sammen driver de instagramkontoen @studiolindhjem, tidligere @byggreisdeg, med bilder fra huset, samt tips og råd og daglige oppdateringer fra ulike prosjekter.

Kontaktinformasjon

Borgar Lindhjem
E-post: borgar@studiolindhjem.no
Tlf: 402 13 500

Kristin Lindhjem
E-post: kristin@studiolindhjem.no
Tlf: 930 85 885