De fleste har hørt om dusjtoalett, og du tenker kanskje det bare er noe de i Japan driver med. Det er kanskje ikke så rart, for i Japan er 7 av 10 dusjtoalett. Japan ligger milevis foran Europa på teknologiske nyvinninger.

Geberit Aquaclean Mera

Hva er mest hygienisk – papir eller vann?
Alle som har skiftet bleie på et barn vet at det er best å rengjøre med vann. Gjerne våtserviett eller skylde over stumpen med vann. Får du bæsj på noe, får du behov for å hente såpe og vann, ikke sant? Nettopp. Det er hovedgrunnen til hvorfor man bør investere i dusjtoalett. Det ER mer hygienisk. Det finnes mange ulike dusjtoalett, her får du mine topp fem andre grunner til hvorfor du bør velge Geberit AquaClean Mera, i prioritert rekkefølge.

Fem grunner til hvorfor du bør du velge Geberit Aquaclean Mera

 1. Luktavsug
  Altså halo! Hvor mange ganger har du ikke kommet inn på toalettet og det stinker. Med Geberit AquaClean Mera blir det aldri vond lukt. Dette fordi luktavsuget fjerner ubehagelig lukt direkte fra toalettskålen. Gjennom skyllerør og skylleventil suger det luften ut, renser den med et keramikkfilter og fører den deretter tilbake i rommet. Dette er ekstra genialt til toalettrom hvor det ikke er mulig å åpne vindu/lufte.
 2. Automatisk åpning og lukking av toalettsetet
  Det ene er at du slipper å ta på toalettsete før du skal på do, men det beste er at setelokket aldri blir stående oppe.
 3. Selvrengjørende
  Automatisk forhånds- og etterrengjøring av dusjdysen med ferskvann. Toalettet spyler seg selv rent både før og etter at spylefunksjonen blir tatt i bruk.
 4. Belysning
  Med en dempet LED-belysning kan du enkelt finne til toalettet på natten uten å måtte skru på lyset. Dette er supersmart for deg som også har små barn.
 5. Turbo-Flush
  Med Turbo-Flush gir det støysvak og ren spyling. Du får aha-opplevelsen når toalettlokket åpnes og du ser at toalettet ikke har den enkle skyllekanten, som for det første er vanskelig å rengjøre og for det andre bare er ekkel. Sammen med den innovative TurboFlush skylleteknologien er det en grundig og samtidig svært stillegående skylling. Når toalettet skylles ut, renner vannet inn i toalettskålen i en turbospiral.
Toalettet åpnes og lukkes automatisk!
Du kan velge mellom underdel i krom eller helt hvit. Den blanke flaten gjennspeiler gulvet, noe som kan gi en stilig effekt.
Luftavsug! Spylefunksjonen er selvfølgelig den viktigste funksjonen. Men luftavsug er jammen meg ikke langt unna førsteplassen den heller. Noe SÅ genialt! Man blir så fort vandt til luksusen man har hjemme. Er jeg på reise så savner jeg toalettet mitt, haha. Hvor spesielt er ikke det 😂
Toalettet Geberit Aquaclean Mera kommer med fjernkontroll og app. Viste du at 1 av 2 bruker mobilen når de sitter på do? Hvor mye mer hygienisk er det ikke da at man kan spyle seg ren med appen?