reklame//

Badet ble akkurat slik jeg hadde sett det for meg! Et smykke av et badekar fra Copenhagen Bath, formet som et blåskjell, foran et stort vindu som gir like mye utsikt til skog og jorder som til himmelen.

Badekar fra Copenhagen Bath, muschel, fliser fra Modena Fliser, armatur fra Grohe, 10580 Soft Skin Jotun Lady på vegg, vinduer fra Harmonie Norge.
Badekar fra Copenhagen Bath, armatur fra Grohe

Badekaret Muschel fra Copenhagen Bath er formet med en avslappende side hvor man kan ligge og en side hvor man kan sitte. Helt genialt! Da kan man velge om man vil slappe av med en serie, eller bare ligge å se på stjernehimmelen. Vi falt også for den slanke formen og den matte overflaten. Den oppfyller alle kravene til et behagelig og vakkert badekar. Gulvstående armatur er også et flott designelement og noe som har stått på ønskelisten i mange år!

Armaturet fra Grohe er fleksibelt og kan svinges ut av badekaret. Vi valgte å sette det på siden av badekaret som en motvekt til den brede delen av badekaret.
Copenhagen Bath er mitt favorittmerke når det kommer til baderomsinnventar.

Til dusjsonen valgte vi en ganske vågal, men tøff marmorflis med matt overfalte. Den er 120×240 cm høy og heter Grande Marble Capraia fra Marazzi og er kjøpt hos Modena Fliser (størrelsene til flisen ligger desverre ikke på nettsiden, men kontakter du butikken kan de bestille opp). Med disse flisene får vi null fuger i dusjen!

Ekstra godt å kunne ta seg et bad på en kald og kjølig dag.

Armaturet fra Grohe blir som et smykke. Armaturet er montert med innebygd del, slik at man får et rent utrykk som også er mer praktisk med tanke på renhold. Vi gikk for en matt kran i fargen warm sunseth som henter opp det gylne i flisen.
Flis: Marazzi Grande Marble Capraia 120×240, fiskebeinsflisen heter Ardesia Bianco Mosaikk. Den kommer på nett så den er raskere å legge en vanlig fiskebeinsgulv med enkle fliser. Alle flisene er kjøpt hos Modena Fliser Alanabru.

Grohe warm sunseth i børstet utgave.
Håndkle kommer i egen nettbutikk i løpet å få dager. Perfekt badehånkle!
Dusjtoalett Geberit Aquaclean Mera med automatisk lukkefunksjon på toalettlokket. Dusjtoalettet har også luftavsug, null stinkelukt! Når man først har fått et slik dusjtolett i hus ville man aldri vært foruten! Velvære til et nytt nivå!