Soverom med gardiner fra Gardinmaker.no i fargen Signet.

Inneholder reklame

Jeg lot interiørarkitekt Maria Horgen (@mariahorgen) få frie tøyler til å designe gjesterommet. Det som kjennetegner en dyktig interiørarkitekt er å klare å treffe på kundens stil, samtidig som man utfordrer til å gjøre noe kunden ikke hadde kommet på selv. Her har Maria gjort fulltreffer både med tanke på stil og konsept. Hun vet at vi er glad i grønt og gikk derfor for en nydelig grønn tapet fra Dusty, med navn Mose. Sammen med tapeten valgte hun ut den behagelige grønne veggfargen 6352 Evening Green fra Jotun Lady .

Interiørarkitekt Maria har sammen med Jorunn Tharaldsen skrevet boken Dusty. Den handler om gode tidløse farger. Det var i forbindelsen med bilder til boken de fant tapeten på en gammel gård. Jorunn Tharaldsen klarte å fange tapeten med et profesjonelt kamera og designet den opp klar til print. Sammen har de satt forskjellige farger på den, som alle er helt nydelige!

Gardiner og detaljer
Maria er like glad i tekstiler som meg, og et ordentlig gjesterom fortjener noen lekre gardiner. Nøkkelen for å få en gjennomført stil er å legge alle elementene sammen for å se om de harmonerer med hverandre. Her har Maria plukket ut gardiner med et grønnaktig stoff med litt glans, Villa Nova/Romeney i fargen 335605 Signet. Hun balanserer det elegant med en gardinstang i fargen antikk bronse, som et perfekt element som henter opp fargen fra sengegavelen.

Taklist fra Deco Systems, tapet fra Dusty, gardinskinne, gardiner og gardinoppheng fra Gardinmaker.no

Trenden vi går i møte passer perfekt med valgene som Maria har gjort på gjesterommet. Her er det både tapet, forskjellige lamper og ikke minst gardiner. Elementene vi kommer til å se mer av fremover, når det kommer til trender, er både gardiner og tapet. Stilen Maria har satt sammen passer like godt til en stue som et soverom. Ble du inspirert og har lyst til å gjøre det samme så får du en liste med produkter og navn her:

Innred som en proff ved å kopiere stilen

Gardiner bestilt på mål, Villa Nova Romney i fargen Signet, madison stang i antikk bronse, gardinoppheng i fargen cream fra Gardinmaker.no.

TIPS: Dersom du vil pusse opp stuen og ønsker samme stil kan du velge et mørkebrunt sofabord i samme fargetoner som sengegavelen, så bevarer du materialmiksen og stilen. Velg en sofa med en lys naturfarge (som f.eks. fargen på gardinopphenget) eller en lys greig sofa. Miks med duse rosa farger (samme farge som lampen), hvitt og naturfarger, så er det dømt til å bli bra!

Den grønne fargen passer godt med rosa duse toner.
Gardinene går helt ned til gulvet og understreker en avslappet stil på soverommet.

Skreddersydd med blyantfold
Maria gikk for blyantfold. Et klassisk og tidløs utseende der gardinhøyden har påsydd et rynkebånd som gir en jevn og stram blyantfold i gardinhodet øverst. Disse gardinene vil også være superfine i wave-formen som gir et mer moderne inntrykk. Da bølger gardinen og gir et mer stramt utseende.

Med eller uten gardinholder? Monterer du opp gardinholderen kan den ligge bak gardinene når den ikke er i bruk.

GRATIS FARGEPRØVE
Mitt aller beste tips vil være å bestille opp noen fargeprøver i de fargene man ønsker gardiner i. Legg tekstilprøvene sammen med fargeprøver til vegg, eller sammenligne stoffet med møblene du allerede har. Gardinmaker hjelper deg også gratis, så her er det bare å ta kontakt for å få profesjonell hjelp av dyktige fagfolk.
Bestill HER

Interiørdesign med Maria Horgen
Ta kontakt med Maria på 45216163 eller på Maria@dustyfarger.no for en uforpliktende prat. Du blir garantert fornøyd 😉