//reklame//

Huset vårt er tegnet etter inspirasjon fra den varme delen av verden. Det gjør at vi må finne alternative måter for å holde varmen slik at vi kan bruke terrassen vår hele sommeren, selv på kalde dager.

Solamagic
Det første vi valgte å integrere var varmelamper. Det er stort utvalg på varmelamper, men ikke alle er like gode eller virkningsfulle. Vi valgte PREMIUM+ 2500 BTC fra Solamagic av fire grunner:

1. Den dekker opp til 19 kvm.
2. Varmelampen har en egen teknologi, som gir varmegjengivelse på 100%, samtidig med at det rødlige restlyset er minimert helt ned til 40-45 LUX/KW.  Varmelapen lyser ikke opp uteplassen med rødt lys, selv om den har rødt lys i seg.
3. Den varmer selv om det blåser (noe vi er helt avhengig av her vi bor). Solamagics infrarøde varmebølger er ikke vindfølsomme slik som gassterrassevarmere.
4. Den kan styres via app, noe som er kjekt når man har tre meter takhøyde! Den kan justeres på tre nivåer.

Solamagic redder den kjølige sommerkvelden. Her sitter vi gjerne og nyter solnedgangen med varme fra både teppe og varmelapene.
Belegningsteinen City Mix grå er fra Benders. Elsker leggemønsteret på disse! Bordet er fra Elementi. Gyngestolen er et lite kupp fra finn.no.

TIPS! Solamagic har et rikt utvalg av varmelamper. Du kan til og med bestille dem i ønsket NCS-kode, slik at de blir integrert med husfargen. De har også takvarmere, som monteres rett i taket. En fin måte å sjule varmelampene på. Du kan lese mer om utvalget HER