//Inneholder reklame//
Det som skulle bli en TV-stue ble til vaskerommet. Vaskerom er kanskje det minst prioriterte rommet i de aller fleste nye hus, både med tanke på estetikk og antall kvadratmeter. Det første vaskerommet vi hadde i Oslo ( 2014) ble til med lyseblå innredning, skinnhåndtak og kran i rosegull. Tanken var å lage et hyggelig sted for kjedelige oppgaver. Jeg elsket vaskerommet, men plassen kunne godt vært tre ganger så stor.

Vaskerom i lyseblå farge var ikke vanlig i 2014 og er kanskje ikke så vanlig i dag heller, men jeg liker det og ble aldri lei!

Kjedelig til gøy og inspirerende
Det er ingen hemmelighet at skittentøyet fort hoper seg opp og jobben med vaske, brette og stryke er kjedelige oppgaver. Vi bestemte oss for å gjøre om stuen, som var tiltenkt oppe, til et gigavaskerom, med plass til alt fra sengetøy, barnas klær, skittentøyskurver, tørkestativ osv.

Vi har gått for innredningen Uno Palett fra Sigdal Kjøkken med fargekoden NCS S3005-G20Y (samme fargekode som Minty Breeze 7163 Jotun Lady). Det beste med Sigdal Kjøkken er å få kunne velge akkurat den NCS-koden (fargen) jeg vil ha. Veggene kommer i fargen Blek Sand 1016 fro Jotun Lady . På gulvet har vi valgt et brunt vinylgulv fra Tarkett, iQ Surface – Surface DIMMED ACCENT. Benkeplaten fra Scan Granit syr det hele sammen med fargene fra frontene, veggfarge og det brune gulvet. En perfekt match! Du kan lese mer om benkeplaten her!

Fargekobinasjoen


Spare tid!
Høyskapene blir garderobe til ungene mens de er små. To vaskemaskiner er gull når man først har tid til å sette på vask. Skittentøyskurvene kommer under øyen. Tanken med øyen er å ha et sted for å brette og sortere tøy, i tillegg er det veldig praktis med en slik «stasjon» når man fra ferie kan trille kofferten til vaskerommet, brette den ut på øyen og sortere skittentøye i kurver under!

MOODBARD
Gulvet er lagt, innredningen er i hus og benkeplaten på vei. Om ikke lenge er drømmen virkelig! Følg med på Instagramprofilen @studiolindhjem for oppdateringer 🙂