Dempet og gylden stue med Refined Yellow
Kunden vår Ellen Harbo ønsket å friske opp stuen. Ellen er en kreativ skjel som jobber med grafisk design, markedsføring og driver sin egen interiørkonto @hjemtilellen. Den rødrosa stuen har vært populær på Instagram og vært avbildet i flere interiørmagasin. Men med tiden ønsket Ellen et litt roligere utrykk og sammen laget vi denne nydelige fargepaletten.

Slik så stuen ut før. Bildene er hentet fra Ellen sin instagramkontor @hjemtilellen hvor hun deler av sin interiørlidenskap. Den nydelige rødrosa tonen Warm Blush 2856 fra Jotun Lady, ga et frisk inntrykk og energi til stuen.

Veggfargen heter 12082 Refined Yellow fra Jotun Lady. Her kan du lese mer om fargen og andre farger som passer til. 

Det store bilde spiller på lag med veggfargen og fargene Ellen har på interiør og tekstiler. Bildet er 112 x 158 stort og blir et blikkfang og er fra By The Dybdahl.

Vil du se flere bilder fra dette huset kan du sjekke ut @hjemtilellen på Instagram.

Den mørkebrune skjenken Gravure, fra Fagmøbler er veldig fin til den grå veggen. Veggfargen har Ellen blandet selv.