Annonse
Så stolte at vi nesten sprekker! Sammen med Harmonie Norge har vi designet en helt egen ytterdør! Borgar har alltid brukt Harmonie på sine byggeprosjekter og mener at dørene til Harmonie er best i klassen når det gjelder kvalitet. Så da Harmonie spurte om vi ville designe en dør sammen, gikk det ikke mange sekundene før de fikk et rungende JA!

Ytterdøren Lindhjem er inspirert av det tradisjonelle fiskebeinsmønsteret. Vi ønsket å lage en moderne variant som passer like godt til både hytte og et moderne hjem. Døren du ser her har fargekoden S7502-Y, en lun flott gråfarge.

Personlig synes jeg det er alt for få gode designdører på markedet. Hva skjedde med de flotte gamle dørene? Når du først begynner å legge merke til gamle dører, ser du dem over alt. Her er en av flere dører som har inspirert meg til å modernisere bruken av fiskebeinsmønster på døren.

Døren er på et gammelt bygg ved Herregården i Larvik.


Harmonie + Lindhjem
Dør- og vindusprodusenten holder til i Sandefjord kommune, ikke langt fra gården Lindhjem. Flere av dørene har navn fra samme området, så da stedsnavnet Lindhjem kom på blokken, ble den en naturlig del av dørporteføljen.

Legg merke til hengslene.. Du ser dem ikke! Skjulte hengsler gir døren et rent utrykk! Her er døren i en mer sort variant med fargekoden S8500-N.

Lindhjem

«Det første du kommer hjem til og det siste du tar i. Ytterdøren er skille mellom hjemmet og resten av verden.»

Kvalitet og design
Det var viktig for oss at designet på døren ikke gikk på kompromi med kvaliteten. Vi har jobbet tett med fabrikken for å få til begge deler. Her er bilder fra produksjon. Fine gjennomførte spor som er frest inn i døren.

Dørene til Harmonie er markedets tykkeste med hele 78 mm dørblad som gir en meget solid dør, samt at det er standard med forsikringsgodkjent låsenhet.

Døren Lindhjem fungerer like fint til hytten som til et moderne hus. Personlig synes jeg den blir ekstra fin dersom man har et sidevindu eller to til døren.

«it’s all in the details»
Logoen er frest inn i døren, en av flere detaljer jeg liker ekstra godt!
Her kan du se døren på hjemmesiden til Harmonie Norge
Håper mange får gleden av å komme hjem til Lindhjemdøren!