Annonse
Helt siden vi oppdaget Quooker på ByggReisDeg messen i 2014 har den stått på ønskelisten og har siden da vært selvutnevnte ambassadører. Nå har vi den i gamlehuset på Lindhjem og på kjøkkenet i Melsomvik og vi DIGGER den. Siden vi er så begeistret for kranen har Quooker spurt om vi kan skrive litt om bruken vår.

Kranen Quooker gir oss 100 grader vann på et sekund

Ikke bare ser den bra ut, men det en helt genial! Vi bruker kokende vann hver dag, skjønner nesten ikke hvordan vi har klart oss uten.

Quooker-kranen finnes i fire ulike modeller og de fleste kan fås i fem forskjellige utførelser, henholdsvis messing, gull, svart, krom og
rustfritt stål. Vi har valgt kranen Fusion Square i sort til det rød kjøkkenet, den strammer opp og gir et moderne utrykk. Til det grønne kjøkkenet har vi kranen Fusion Square i eldret messing, noe som passer perfekt i omgivelsen som er blandet med nytt og gammelt.

På under et minutt lager vi 1. liter kaffe med presskannen. Helt genial om man ikke vil fly fram og tilbake på kjøkkenet. Den er ekstra god å ha når man får flere på besøk dersom man kun har kapselmaskin.

Baby + Quooker = perfekt!

Smokkene kan utvikle seg til rene bakteriebomber, og derfor er det viktig å holde dem rene. Nyfødte er lite motstandsdyktige for bakterier og smitte, så da vi kom hjem med vår lille gutt gikk det ikke mange timene før Quooker var i bruk. Vi har en egen kopp som alltid står ved siden av kranen. Der legger vi skitne smokker hver dag og fyller på med kokende vann.

Tips: Finn en fin kopp, vase eller bolle som tåler kokende vann. La den stå ved vasken og putt smukkene oppi ettersom de trenger å bli rengjort.

Selv om det kommer kokende vann ut kranen, blir den ikke varm. Kranen er nemlig isolert, for å unngå at man kan brenne seg på den.

Kokende vann rett fra kranen gjør rengjøring av kniver og kjeler til en lek.

Hjemme hos oss går aldri kjeler og kniver i oppvaskmaskinen. Det er derfor helt genialt å kunne rengjøre med kokende vann.

Ikke bare er den praktisk, den er også rålekker!
Vil du ha en kopp te? Bare gi meg et sekund 😉

Tre fordeler med kokende vann fra kran

  1. Forbruke minsker
    Du minsker vannforbruket ditt, siden du bare tapper den mengden du trenger. 
  2. Den tar ikke plass på kjøkkenbenken og er barnesikker
    Det er to ting jeg ikke liker på kjøkkenbenken. Mikrobølgeovn og vannkoker. Jeg er ikke glad i synlige ledninger, så disse produktene havner fort inn i et skap eller i en bod. Det gjør at det blir enda mer tungvindt å hente det frem. Med kokende vann i kranen slipper du at vannkokeren tar opp plass, i tillegg er det mer sikkert. Kranen har barnesikring, det har ikke vannkokeren eller kjele.
  3. Du sparer tid
    Ikke det at 5 minutter på kjøkkenet utgjør så mye. Men det er luksus! Luksus å kunne helle kokende vann rett i presskannen og sette rett på bordet med gjestene. Luksus å kunne desinfisere smukker og flasker på et blunk. Lage havregrøt på 2 sekunder. Det er nesten så man glemmer å sette pris på kranen, selvfølgelig har den kokende vann. Den blir fort like genial som at varmt og kaldt vann kommer fra kranen.

Og til slutt, ikke minst.. Quooker blir som et smykke på kjøkkenet! Vil du lese mer om kranen og dens fordeler kan du finne informasjon HER