Inneholder reklame

En husmorsdrøm? Da jeg første gang designet et vaskerom slo deg meg hvor triste de fleste vaskerommene er. Den kjipeste innredningen, lite, trangt og rotete. Når man først skal lage et rom for kjedelige oppgaver, hvorfor ikke gjøre det til et flott, vakkert eller hyggelig sted å være?

Innredningen Scala Inframe fra Sigdal kjøkken i fargen Senses

Derfor ble det rosa vaskerom. Noe av det jeg digger mest med Sigdal er at de leverer innredning i akkurat den fargen du ønsker deg. Vi oppga fargekoden til 2024 Senses fra Jotun Lady og fikk vaskerommet levert med samme farge. Nå har Sigdal Kjøkken rosa sløyfe-kampanje og gir deg momsen tilbake som rabatt frem til 31.oktober 2019. Skal du i gang med nytt kjøkken eller vaskerom ville jeg uten tvil startet med en kaffe hos Sigdal Kjøkken!

Tips: Kjøp nytt skyllemiddel med forskjellige dufter. Disse gjør seg godt både på vaskerommet og på klærne. Vaskemiddel på krukke er også mye finere enn i original emballasje.

Rosa sløyfe

Rosa Sløyfe-aksjonen handler om å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft. Derfor ønsker jeg å bruke denne rosa anledningen til å linke til kreftforeningens hjemmeside. Ta en titt og les deg opp på det viktige temaet HER

Vi har valgt flisen Ceppo de Gre fra Modena fliser på vaskerommet. De grå flisene passer godt til den duse rosafargen på frontene fra Scala Inframe
Et annen godt tips. Invester i en egen høyttaler til vaskerommet. Her kan du høre på yndlingsmusikken eller en podcast, så går klesvasken unna i en fei 🙂 BeoPlay P6, Dark Plum passer godt til fargen på vaskerommet og blir et eget smykke.