Annonse

Det har gått noen måneder siden vi tok i bruk vårt nye Scala Inframe kjøkken fra Sigdal. Vi er så fornøyd med kjøkkenet og jeg blir like glad for å se det hver gang. Siden dette kjøkkenet er på gården vår Lindhjem og ikke i huset vi nå bor, er det ekstra stas å bruke det. Jeg simpelthen elsker det!

Fargevalget, kjøkkentypen og løsninger er valgt med tanke på at kjøkkenet skal kunne stå i mange år, gjerne til Teodor en dag overtar gården (om han ønsker, hehe). Samtidig skal det fungere med dagens trender. Noe jeg absolutt synes det gjør. Kjøkkener har fått sin personlighet og jeg finnes ikke lei. .

Vi har valgt å få kjøkkenet produsert i en nøytral og jordlig grønnfarge, slik at fargen skal være uavhengig av trendbildet. Sigdal tilbyr kjøkken i akkurat den fargen du ønsker. Ønsker du personlig kjøkken er farge på kjøkkenfrontene er lurt sted å starte, du får med stor sannsynlighet noe ikke alle har. Her har vi også valgt å gi veggene samme farge som innredningen, noe jeg synes gir en tøff helhet. Du kan lese mer om fargevalget vårt her

Fliser på kjøkken er også mer holdbart med tiden. Vi har valgt fliser som kan ligge i mange år, både med tanke på trendbildet og kvalitetsmessig.

Flere har lurt på hvordan vi har fått satt inn kjøkken mot de skeive veggene i gamlehuset. Med en egen problemløsergruppe på den norske fabrikken til Sigdal, fikk vi skreddersydd kjøkken på ønsket mål.

Et annet god valg som vi er superfornøyde med er gassovnen fra SMEG. SMEG-produktene har stått på ønskelisten min i mange år. Disse holder seg bra både estetisk og kvalitetsmessig. Et ordentlig smykke på kjøkkenet som er like fint nå som om 20 år.

PS: sjekk ut kampanjen på skreddersydde Sigdalkjøkken og utvalgte produkter fra SMEG her.

Den fine kasserollen, magneten og knivene er fra Eva Solo. Kaffemaskin fra Nespresso. Benkeplate fra Granitop.no
Kranen Fusion Square i aldret messing fra Quooker er helt rå! Den løfter kjøkkenet både estetisk og praktisk. Presskannekaffe, te eller å koke smokker har aldri vært raskere 🙂

Høstkampanje

Sigdal har mange dyktige kjøkkendesignere, vi fikk god hjelp fra kjøkkentegneren Mette i Sandefjord. Skal du i gang med å sette opp drømmekjøkkenet kan jeg virkelig anbefale deg å starte med en kopp kaffe hos Sigdal. Det er stor forskjell på billigkjøkken (som vi har i huset vi bor i) og det vi har på gården. Ønsker du en gratis tegnetime finner du den her. Vi benyttet oss av en lignende kampanje da vi kjøpte vårt kjøkken og sparte flere tusen 🙂

Eplekakebaking

Nå som vi har fått en liten odelsgutt på gården er det ekstra stas å lage til noe godt på kjøkkenet. Her fra vår første eplekakebaking med epler fra egen hage. Dette får vi håpe bare er bare begynnelsen på mange fine stunder på generasjonskjøkkenet.

«Du vet det er høst når eplekaka går i ovnen»