Inneholder reklame.

Endelig kan vi dele bilder av det nydelige kjøkkenet som er satt opp i gamlehuset på Lindhjem. Kjøkkenet er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Vi valgte kjøkken fra Sigdal, først og fremst fordi Sigdal kan gjøre spesifikke kundetilpasninger som blant annet fargevalg, spesialtilpasset skuffer og skap etter ønsket mål. Nå har Sigdal kampanje på alle kjøkken og du kan selv velge den fargen du vil ha 🙂 Skal du ha nytt kjøkken, eller leker med tanken, ville jeg ikke nølt med å ta turen innom nærmeste forhandler eller booket gratis møte med designer (her). Vi kjøpte kjøkkenet vårt hos Carlsen Fritzøe i Sandefjord og fikk gode rabatter på kampanjen.

Du kan lese mer om tilbudet her.

Tallerkenhylla ble laget av slektningene til Borgar for flere hundre år siden, den er skreddersydd til kjøkkenet og har nå med noen malingstrøk fått nytt liv.

 

Kjøkkenet vårt heter Scala Inframe. Fargen fant vi på ferie i USA. Vi sendte en fargeprøve til Sigdal sin fabrikk i Eggedal og der klarte de å hentet ut fargeoppskriften og produserte kjøkkenet akkurat slik vi ville ha det! Vi har valgt å kjøre samme farge som vegg og fronter, noe jeg mener gir en ekstra kul effekt.

Et ekte gårdskjøkken fortjener noen kule gulvfliser. Her har vi lagt 60×60 flis, Cheppo de Gre Grey, kjøpt hos Modena Fliser.

 

Vi fikk Sigdal til å produsere åpne hyller, slik at den gamle panelen kan skimtes gjennom.

En del av «Shaker-stilen» er å la kasseroller og kjøkkenutstyr henge fremme. Her har vi noen ekstra gode og fine kniver fra Eva Solo.

Verdens fineste stekeovn fra SMEG. Vi har latt oss inspirere av stilen «shaker kitchen». Det ble derfor naturlig med en skikkelig gassovn på 90 cm.

 

Kjøkkenøyen har jeg designet og fått laget av noen flinke møbelsnekkere. Kjøleskapet fra SMEG leverer isbiter og iskaldt vann. Det er luksus! Elsker også de fine kobberkjelene fra Eva Solo. De tar seg godt ut som pynt og til matlaging.

 

Denne kassen har faren til Borgar spart på. Den har stått på låven i mange år.

Denne hyllen laget vi selv. Den gamle panleveggen gjør seg godt i bakgrunnen. De seks krydderkrukkene har stått på kjøkkenet så lenge faren til Borgar kan huske. De skal selvfølgelig få sin plass der.

 

Kanskje det blir høner på gården til våren, slik at vi kan fylle kurven med ferske egg hver dag!

 

Kokende vann rett fra krana er noe av det mest geniale! Første gang vi så Quooker var på en boligmesse i 2013. Siden den gang har den stått høyt på ønskelisten. Vi har glede av den hver eneste dag! Fargen «antikk messing» gjør at en passer perfekt inn på kjøkkenet. Kranen kan du få kjøpt hos Sigdal Kjøkken.

På sekunder er teen klar med Quooker!

Finn en farge som du liker og få det produsert opp hos Sigdal Kjøkken. Du vil ikke komme til å angre. Kjøkkenet vårt kom på datoen som vi ble gitt da vi bestilte. Et god tips er å bestille kjøkkenet i god tid. Det er veldig populært med farge på kjøkken, så det kan være det er litt kø på fabrikken. Men.. den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves 😉