Inneholder reklame

Vi har fått 3D-bilder av kjøkkenet og vaskerommet, og ikke bare det, men også VR-briller! Kjøkkeninnredningen er ofte det dyreste inventaret, det skal vare i mange år, og det er ikke bare å returnere et kjøkken om man ikke blir fornøyd med løsningen. Så når Mette på Carlsen Fritzøe ga oss VR-briller fra Sigdal Kjøkken til odel og eie, ble vi superglad!

Fra jordgulv til nytt kjøkken på et blunk!

Med VR-brillene kunne vi bevege oss rundt på det nye kjøkkenet, og oppleve det fra alle kanter, slik det kommer til å se ut når det er montert opp.

3D-brillene ga oss et helt nytt inntrykk av kjøkkenet. Dette førte til at vi fikk gjort noen små justeringer, som vi ikke hadde tenkt på tidligere.

Vi ble ikke helt fornøyd med valgene vi hadde gjort. Etter å ha sett 3D-bildene fikk vi endret på hyllene. Sigdal Kjøkken tegnet inn åpne hyller og fjernet bakplaten, slik at vi kan se det gamle panelet gjennom hyllene. Vi gipser igjen det meste, men ønsker samtidig å vise frem noe av det gamle. Kjøkkenviften bygger vi inn med gips.  Benkeplaten blir av hvit marmor og verdens kuleste komfyr fra SMEG, med gass selvfølgelig.

 

Etter runde to med tegninger landet vi på kjøkkenet og er nå så fornøyde! Det kommer til oss 19.september og jeg går med sommerfugler hver dag!

 

Kjøkkenet er ikke veldig stort, men perfekt til vårt bruk.

 

Her kan du se en liten film av hvordan vi ser kjøkkenet med VR-briller.

Kjedelig vaskerom?
Hvem har bestemt at vaskerommet skal være hvit og ha den kjipeste innredningen? Når man først har et rom for en kjedelig oppgave, kan man likeså godt gjøre det til et hyggelig sted å være, tenker jeg 🙂

Jeg har vært så fornøyd med farge på vaskerommet. Nå som jeg oppdaget at Sigdal Kjøkken hadde kampanje på fargede fronter, var jeg ikke i tvil. Det måtte blir rosa! Den fineste fargen, 2024 Senses fra Jotun Lady.

Kran i rosègull fra Tapwell, kurv fra KID, bilde fra Desenio.no, såpe fra verdens beste Humdakin, støvkost fra Clas Ohlson

 

Her kan du lese mer om Sigdal Kjøkken og VR-briller

Her kan du lese om fargevalget