Det å skulle velge farger til et helt hus, samtidig som gulv, fliser og møbler kan være ganske utfordrende! Jeg liker å begynne med fargene før gulv, kjøkken og fliser handles inn. Siden Jotun Lady skulle komme med nye farger i august, har jeg ventet til de nye fargene ble lansert.

Mange fine og spennende farger bak de lokka der!

Her er fargepaletten til 2. etg. Jeg falt med en gang for den røde fargen Lady 20120 Organic Red, denne skal vi ha på kjøkkenet. Jeg hentet ut noen favoritter fra det nye fargekartet til Jotun Lady, og søkte hjelp av Jotun Lady for å få riktig flyt i rommene. Du kan lese alt om hvordan fargekartet fungerer og få hjelp til farger på inspirasjonsbloggen til Jotun Lady her

Fargen Lady 1434 Elegant har vi på soverommet i Oslo, og den samme fargeoppskriften skal vi nå ha på alle dørene! Du kan bestille akkurat den fargen du ønsker hos Harmonie. Men vær OBS på at fargen kan skille seg fra Jotun sin egen maling. Jotun Lady blir ikke brukt som industrimaling, det kan derfor bli forskjell på fargene.

76628 Treasure, 12 083 Devine 5249 Linblå 12078 Comfort Grey 0394 Varmgrå

NB! Husk at om du skal ha farger på dører må dette bestilles i god tid, som regel tar det 6-8 uker fra bestilling til fargede dører er på byggeplassen.

Fargepaletten til 1.etg er litt lysere og flyter bra mellom rommene. 20120 Organic red, 2024 Senses 7629 Antique green.

Et lite fargetips: Gå inn på colours.jotun.no og marker fargene du synes er fine (trykk på hjertet). Da får du opp fargene og kan jobbe videre med fargene du liker, og som harmonerer med hverandre. Her er listen over mine farger fra det nye fargekartet:
Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom. 2024 Senses, 12078 Comfort Grey, 7628 Treasure, valmuefrø, 5249 Linblå fra Jotun Lady

Fargen Lady 2024 Senses har lenge vært en favoritt. Denne hadde jeg allerede plukket ut til badet og vaskerommet, før den havnet på det nye fargekartet.

Fine duse farger til 1.etg. Fargen Lady 5249 Linblå har lenge vært en favoritt, som jeg har brukt på flere kundeprosjekter!

Se hvor fint fargene i 2.etg harmonerer med hverandre, og ikke minst skoene mine, hehe! 

Et godt tips er å lage en oversikt med fargene og hvilke vegger den skal på. Spesielt viktig er dette når man har mange forskjellige farger. Laminer gjerne oversikten, slik at den holder seg fin på byggeplassen. Et annet godt tips er å sette malingspann i rommene fargen hører hjemme.

Borgar viser malergutta fra Pastell oversikten. God informasjon bidrar til færre misforståelser og en effektiv arbeidsprosess.