Jeg har vært superheldig og har fått jobbe fem fine år i et av norges største og beste kommunikasjonsbyråer, Gambit H+K Strategies. Det har aldri vært en kjedelig dag på jobb og har virkelig fått jobbe med det jeg liker. Sosiale medier har vært et av mine kjerneområder og noe jeg har brukt aktivt de siste årene. Jeg brukte blant annet pendlertiden på sosiale medier for å komme i kontakt med bransjen jeg ønsket å jobbe i, og sikret meg med dette drømmejobben.

Studio Lindhjem
Så hva kan slå drømmejobben? Det er mye som har skjedd de siste fem årene. Jeg traff Borgar, giftet meg og sammen bygde vi norges vakreste hjem. Med dette har det åpnet seg nye muligheter og nye drømmer. Sammen starter vi Studio Lindhjem hvor vi skal jobbe med alt innen bygg og interiør. Borgar jobber som byggingeniør og jeg skal jobbe som interiørdesigner. Vi fungerer godt som team og har allerede jobbet mye sammen på kveldstid. Det kom til et punkt hvor jeg måtte velge hva jeg skulle drive med, og det ble derfor naturlig og starte eget sammen med Borgar.

Her på befaring hos kunde på Vinterbro.

Jeg hjelper deg gjerne med valg av kjøkken, fliser og interiør. Her hos kunde i Sandefjord. Fotograf: Jorunn Tharaldsen

Vi jobber nå med å utarbeidet et konsept til de som står med drømmetomten og skal bygge. Borgar tar hele prosessen med søknader, bygg, prosjektledelse og jeg hjelper til med innvendige valg, alt fra størrelse på vaskerommet, til fliser, kjøkken, farger og møbler. Med andre ord, kunden får alt på et sted til en gunstig pris! Vi kommer til å dele nyttige byggetips og inspirasjon på nettsiden vår. I tillegg til egne prosjekter har vi fått en superspennende mulighet hos arkivet.co

Arkivet
Vi er blitt plukket ut som en av designerne til Arkivet.co. Arkivet en nettbasert tjeneste der du kan finne en designer som matcher deg og ditt behov, uansett hvor du bor. Det er helt GENIALT! Du trenger ikke «signe» opp med en stor avtale for å få hjelp. En time designchat med Borgar eller meg koster 1500,- Har du f.eks. spørsmål om bærevegg, renovering eller trenger hjelp til farger og møbler kan du bestille en time med oss. Dersom du etter en slik time ser at du ønsker mer hjelp og en konkret plan, tilpasset ditt prosjekt, kan du booke en av oss for 750,- timen. Arkivet har akkurat startet opp og er et prosjekt som har fått støtte av Innovasjon Norge. Vi står sammen med noen av Norges beste interiørarkitekter og designere. Det vil snart komme en funksjon som gjør det enkelt å booke en time. Hvis du vil være blant de første til å prøve kan du spørre i chat-funksjonen som dukker opp. Vi er klare fra 9. august!