Samarbeid mer Gardena

 

Vi hadde restematerialer fra byggeprosjektet liggende. I stede for å kaste restene, bestemte vi oss for å lage en jordbærkasse, en kasse med litt høyde, som gjør det enkelt å plukke bærene og som forhindrer kontakt med dyre. Vi aner ikke om rådyrene vil spise dem opp, men her tar vi altså ingen sjangser 😉Vi har imprignerte materialer nederst. De lyse materialene er ubehandlet treverk, så disse må vi beise for at de ikke skal ødelegges. Vi la lecakuler (som vi også hadde rester av) helt nederst (du kan fint bruke steiner eller annen fyllmasse). Deretter la vi en duk, for å skille den friske fine jorden fra lecakulene.


Vi har fått en liten kasse fra Gardena som er supergenial til planting. Den har til og med en liten kost, og toppen kan bli brettet. En fin og ryddig måte å holde styr på redskapene. Hanskene fikk jeg i en goodiebag for en stund siden, diggeste hanskene å jobbe med!

Armeringsnettet hadde vi også liggende. Vi bygget kassen på mål etter dette. Genialt som litt skygge for bæra og beskyttelse mot fugler og dyr.