Akkurat ferdig med å bygge drømmehuset, også selge?! Vi forstår hvorfor dere lurer!

Dette er en av favorittplassene i huset. Her har vi hatt mange fine venner samlet. Foto: Jorunn Tharaldsen

Vi har blitt bønder!
Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si for noen år siden, og de som kjenner meg godt sitter sikkert og humrer når de leser dette. Jeg går faktisk under kategorien «ung bonde». Det synes jeg er festlig da, haha. Borgar som har bikket 35 år, er ikke inkludert her. Vi overtok familiegården til Borgar 1. juni. Lindhjem Gård har vært i familien Lindhjem i over 425 år! Det er litt sprøtt. Gården ligger på grensen mellom Sandefjord og Larvik. Den ligger under Larvik Kommune, men Sandefjord er vår nærmeste by.

Er det ikke fint her? På gården står det i dag to hus og en låve.

3 prosjekter
Det er en del som skal gjøres på gården før vi flytter inn. Vi skal bygge nytt tilbygg og renovere/tilbakeføre gamlehuset. Før vi flytter inn på gården skal vi leie et hus vi holder på å bygge for et vennepar. Der har vi fått leie frem til huset vårt står klart på Lindhjem.

Juni – september: Tilbakeføre Gamlehuset på Lindhjem
Juni – september: Bygge nytt hus i Melsomvik (Sandefjord)
Septemer – høsten 2019: Nytt tilbygg/hus på Lindhjem

Det skal nok bli mye spennende å dele fremover. Vi håper dere vil følge oss på reisen. Om dere ikke har sett annonsen vår på finn.no finner du den her

Her kan du lese et mer utfyllende intervju av oss i Sandefjords Blad