Synes du det er vanskelig å velge farger til et helt hus? Ofte er det vanskelig å få rommene til å harmonere med hverandre, når man velger en og en farge og ikke ser helheten. I tillegg skal det kommuniseres til en prosjektleder/maler. Vi har funnet ut en smart måte som kanskje vil gjøre jobben lettere for deg.

Ønsker du farger som ikke alle har? Pure Original and Paint har mange lekre farger! Til stuen vår har vi valgt fargen Dark Forest fra Pure Original and Paint. Vi får mange spørsmål om akkurat denne, en farge som vi ikke har sett andre steder og en farge vi aldri går lei.


Her her vi satt opp et fargekart for en kunde i Vestfold. En slik oversikt gjør det enkelt å velge farger og enkelt å videreformidle til maleren.

Fargeoversikt 1. etage


Vi har brukt powerpoint og puttet inn tegningene fra huset. Så har vi klippet til fargene og lagt dem på veggene hvor vi ønsker fargen. På den måten ser man også om det er en farge som skiller seg ut fra paletten eller om fargene harmonerer med hverandre. I 1.etg har kunden et blått kjøkken med fargen Deco Blue. Her har vi lagt inn fargen på kjøkkenet for å se hvordan kjøkkenet harmonerer med veggfargen i stuen.

Til dette huset har vi valgt en fargepalett fra Jotun sine nye farger for 2018.

Fargeoversikt 2. etage