Vi bygger Lindhjem Gaard

Nå er vi i gang! Sammen med våre gode samarbeidspartnere, BMC og Harmonie Norge lager vi vår egen miniserie – som skal vise dere prosessen fra start til slutt, valg og viktige ting å tenke på. Vi belyser, diskuterer og finner frem til de beste løsningene med kameraet på slep.

Alle episodene som er lagt ut finner du her

Valg av murpuss, farge på murpuss, størrelse på sandkorn. Vi er detaljorientert, eller det vil si, Kristin er detaljorientert. Og Borgar litt over snittet opptatt av riktig og god kvalitet. Slik blir det diskusjoner og morsomme valg som må tas. Følg med!

Presentasjonen av prosjektet

Historien bak prosjektet og stedet som drømmehuset skal bygges på. Du får se den ringe begynnelsen av ringmuren, og de første tegningene av huset..

Valg av vinduer med Harmonie

Borgar mener Kristin sine tynne sprosser ikke går opp med TEK17 sine krav, mens Kristin mener det må være mulig å finne en løsning som tilfredstiller både det byggtekniske og det perfekte utseende. Klarer Harmonie å levere?

Valg av murpuss og farge

Kristin har klare formeninger om detaljene og de går ned til størrelsen på sandkornet. BMC er overrassket over at Borgar som til daglig driver med trehusproduksjon, nå har valgt et murhus. Borgar forklarer hvorfor de har valgt nettopp det.

Skulle bare ha et oliventre...

Kristin skulle bare ha et oliventre. Du kan tenke deg reaksjonen til Borgar når en hel lastebil triller inn på tunet…

2. etage er opp og vi gir en omvisning!

Veggene i andre etage er reist, og vi gir dere en omvisning og går over valg av mur med Knut Arne i BMC.

Valg av innerdører og ytterdører

Harmonie ga oss en utfordring – redesign av en innerdør og ytterdør som allerede finnes i katalogen. Og klarer vi å lande dører raskere enn vinduer?

Fra bloggen

Vi har allerede pusset opp det 400 år gamle huset på gården og innredet til kontorer for Studio Lindhjem. Her har vi alle kontorplass, showroom, kjøkken og møterom. Les alle artikler som omhandler Lindhjem Gaard her.

Generasjonskjøkken

Generasjonskjøkken

Annonse Det har gått noen måneder siden vi tok i bruk vårt nye Scala Inframe kjøkken fra Sigdal. Vi er så fornøyd med kjøkkenet og jeg blir like glad for å se det hver gang. Siden dette kjøkkenet er på gården vår Lindhjem og ikke i huset vi nå bor, er det ekstra stas...

les mer
Renovering med Walls2Paint

Renovering med Walls2Paint

Inneholder reklame Å renovere et gammelt tømmerhus går ikke uten noen diskusjoner på hva som skal beholdes og hva som skal gjøres om. Huset med over 400 år gammel sjarm har vært i slekta Lindhjem så lenge det har stått. Selvfølgelig vil vi beholde så mye som mulig...

les mer
Kjøkkendrøm fra Sigdal Kjøkken

Kjøkkendrøm fra Sigdal Kjøkken

Inneholder reklame. Endelig kan vi dele bilder av det nydelige kjøkkenet som er satt opp i gamlehuset på Lindhjem. Kjøkkenet er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Vi valgte kjøkken fra Sigdal, først og fremst fordi Sigdal kan gjøre spesifikke kundetilpasninger...

les mer